Πως προέκυψαν τα 5.5 επιπλέον ΔΙΣ και από τα 17.5 δις πήγαμε έτσι απλά στα 23 ΔΙΣ ;; Πάρα πολύ αξιόπιστη πληροφορία από άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις

Μια πληροφορία εκ των έσω που απέκτησα και θεωρώ πάρα πολύ έγκυρη χωρίς όμως να μπορώ να την επιβεβαιώσω προσωπικά εκτός του ότι το άτομο που την μετέφερε είναι απολύτως αξιόπιστο

Αναρωτιόνται όλοι πως από τα 17.5 Δις στα ξαφνικά και από το πουθενά η λεγόμενη «βοήθεια» που θα πάρει η Κύπρος εκτοξεύθηκε στα 23 ΔΙΣ εν μια νυχτί

Πριν αναφέρω την πληροφορία να αναφέρω τα εξής

όταν έγινε το κτύπημα από το Eurogroup και το ξεκάθαρο κλέψιμο περίπου 3 δις ειδικά από Ρώσους μεγιστάνες μεγαλοκαταθέτες αυτό που δεν μπορούσα να αντιληφθώ μετά από λίγες μέρες είναι το ότι από μέρους τους δεν ακούστηκε κιχ

Αν ας πούμε κάποιος έκλεφκε πχ τον γνωστό μας κυπρέο Φανιέρο υπάρχει περίπτωση ο Φανιέρος να μεν στείλει πεντέξι χαμερ με 4 φουσκωτούς στο καθένα να καθαρίσουν για την κλεψιά;

Δεν υπάρχει έτσι περίπτωση

Ειδικά στην περίπτωση μας που έχουμε να κάνουμε με ρωσική μαφία με αδίστακτους ανθρώπους δισεκατομμυριούχους

Πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να άφησαν την κωλοτρυπίδα της μεσογείου και τον μουχτάρη της έναν πουλημένο πολιτικό νανίσκο όπως τον αναστασιάδη και τα τσουράκκια τους να τους κλέψουν;;;;;

Η απάντηση τελικά μάλλον βρέθηκε….

Πολύ απλά και χωρίς να το πάρει χαπάρι κανένας οι ρώσοι μεγιστάνες απλά απέτρεψαν την κλεψιά

Τι έγινε;

Μετά το κλείσιμο των τραπεζών στις 15 Μαρτίου 2013  και ίσως την ίδια μέρα που έγινε η χολυγουτιανή επιχείρηση εφοδιασμού με κοντέινερ της Κεντρικής Τράπεζας με 5 δις η αξιόπιστη πληροφορία λέει ότι οι ρώσοι μεγιστάνες έστειλαν μπράβους κυριολεκτικά και απειλώντας θεούς και δαίμονες έσυραν τραπεζίτες δικηγόρους και οιονδήποτε χρειαζόταν και απλά έβγαλαν τα δισεκατομμύρια τους έξω  ενώ ήταν κλειστές οι τράπεζες

αυτά λένε οι πληροφορίες είναι τα έξτρα 5.5 δις που κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει πως προέκυψαν και φτάσαμε στα 23 ΔΙς

αλήθεια;

ψέματα;

ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του

πάντως μπορείτε να πιστέψετε φυσικά τον αναστασιάδη και την συναπαρτζιά  του που μέχρι τώρα σας είπε αλήθκειες

μιλάμε για απίστευτα γεγονότα και δυστυχώς έπονται πολύ χειρότερα

2 Σχόλια

Filed under "οικονομική κρίση"

2 responses to “Πως προέκυψαν τα 5.5 επιπλέον ΔΙΣ και από τα 17.5 δις πήγαμε έτσι απλά στα 23 ΔΙΣ ;; Πάρα πολύ αξιόπιστη πληροφορία από άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις

 1. Αρα λογικά μιλάμε για επιπλέον 5δις E.L.A προς τη Κύπρου πλέον. Διότι όταν φέυγουν τέτοια ποσά από μία χρεοκοπημένη τράπεζα, εκεί είναι που έρχεται ο E.L.A. Αλλιώς δεν θα μπορούσαν να φύγουν.

  Πρέπει να έφυγαν τουλάχιστο 20δις.

  Οπως και στη περίπτωση της Laikhs επι Σαρρη .
  (τάχα ως ο άνθρωπος κοινής αποδοχής)

  Σήκωναν απου φύει φύει κεφάλαια γιαυτό βγήκαν και τα 5δις του ELA . χωρίς εκείνα τα λεφτά ούτε σεντ δεν θα μπορούσε να φκάλει ο όποιοσδήποτε. Κατα τη διάρκεια του Σαρρή είχαν φύγει 30δις από την Λαική και συνολικά 80δις από τη κυπρο (την τελευταία εβδομάδα τα 4δις που έφυγαν ήταν τα ψηλά)

  Μια τράπεζα δεν αυξάνει τον E.L.A απλά με το να μένει ανοιχτή – όπως λένε τα ΜΜΕ πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες πράξεις για να χρειαστείς E.L.A.

  Με λίγα λόγια πάτησαν πάνω στο πτώμα του κράτους για να φυγαδέψουν τα λεφτά τους χρησιμοποιόντας τον ELA που τους έδινε η EE (για υγιή τράπεζες) όχι για να σώσουν τη Τράπεζα αλλά για να σώσουν τα λεφτά τους. Ριμάζοντας +Αφήνοντας μια τράπεζα, με ένα σωρό μη εξυπηρετούμενα δάνεια + 10δις χρέος προς ELA. και τα υπόλοιπα αρνιά μέσα.

  για να γίνει αυτό έπρεπε να φύγει και ο Βγενόπουλος. (άλλη ιστορία τούτος) αλλά στη προκειμένη περίπτωση πανικοβλήθηκαν και ήθελαν απλά να σώσουν τα λεφτά. Στα αρχίδια τους Το κράτος. Στα αρχίδια τους η Τράπεζα..

  εξάλλου θα έμπεναν μεσα στη Τρόικα και θα τις ξεχρέωνε..

  Γιαφτό και αφήσαν και κάτι ψιλά μέσα.. (4 δις έφυγαν τελευταία στιγμή)

  Αν δεν υπήρχε αυτός ο ΕLA τα πράγματα για τη κύπρο θα ήταν πολύ καλύτερα. επειδή αναγκαστικά θα έπρεπε να φύγουμε που το Ευρώ. για να κάναμε εσωτερικό δάνειο από τη Κεντρική τράπεζα και θα απαγορεύαμε φυγή κεφαλαίων. Η έστω θα χρεοκοπούσαμε επι τόπου.

  Δυστυχώς.. όμως η ΕΕ παρείχε αυτές τις εύκολες λύσεις για το κεφάλαιο ..που στοίχιζαν ακριβά..

  αλλά τον λογαριασμό θα τον πλήρωναν άλλοι – επομένως..

  Σε περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός,

  Μια τράπεζα για να κάμει μια συναλλαγή πχ 50δις χρειάζεται να έχει μέσα τουλάχιστο 5-6δις.

  για τις καθημερινές συναλλαγές.. μικρότερου όγκου πχ 8δις θέλεις 1-2δις ρευστότητα
  είναι η λεγόμενη αναγκαστική ποσότητα που πρέπει να έχουν μέσα οι τράπεζες.

  με το κούρεμα, οι 2 τράπεζες έχασαν σχεδόν όλη τη ρευστότητα τους.

  Το μεγαλύτερο λάθος του Χριστόφια δεν είναι ότι κρατικοποίησε την Λαική και προσπάθησε να την κρατήσει ζωντανή, αλλά το γεγονός ότι δεν επέβαλε απαγόρευση φυγής κεφαλαίων και δεν βγήκε από το Ευρώ.

  Αλλά ποιός έχασε τα αρχίδια για να τα βρει ο Χριστόφιας..

  έκαμεν του ένα «ππα» η αστική ελιτ μετά τη ματσαγκάρα που έκαμε να υπογράψει το κούρεμα του Ελληνικού χρέους.. και ακολουθούσε τυφλά τις οδηγίες.. «Ποίον να βάλουμε να κάμει τις «»νόμιμες»» ξημαροδουλιές?»

  «Κάποιον που δεν θα έχει πολιτικό κόστος»

  «κάποιον που δεν θα τον κόφτει να κρούσει…»

  ..κάπου εκεί επανεμφανίστηκε και ο Σαρρής προς έκπληξη όλων εμάς των υπολοίπων

  ..στο πιο καίριο πόστο. Ως διορισμένος να σώσει τα 40δις που ήταν στη Λαική και όχι μόνο.

  Εμείς οι υπόλοιποι απλά ρωτούσαμε σε πηγαδάκια.. καλά ρε τούτον εν τον επιάσαν να γαμά ανήλικους;; Εν είχεν άλλον να βάλουν τζαμέ;;; Αν πραγματικά θέλουν να σωθεί η Λαική;

  Φυσικά τον ρόλο του έπαιξε και ο άλλος ο βρόμας ο Ορφανίδης ο οποίος επίσης μετά το «ππα» γιατί δεν ενημέρωσε τον πρόεδρο για την έκθεση των δύο τραπεζών χέστικε πάνω του και ακολουθούσε πιστά το σχέδιο.

  Γιατί το λέω;

  Διότι για να χρησιμοποιηθεί ο ELA από μία τράπεζα θα πρέπει ο διοικητής να εγγυηθεί ότι η τράπεζα αυτή δεν είναι παττισμένη.

  Ο ELA δεν είναι εκεί για να γίνονται bank-run χρεοκοπημένων τραπεζών, είναι εκεί για έκτακτη ανάγκη αν χρειαστεί μια τράπεζα για κάποιο λόγο να κάνει συναλλαγές ή κάποια ανοίγματα και δεν έχει τη συγκεκριμένη στιγμή όση ρευστότητα χρειάζεται..

  και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να αφεθεί να πάει πάνω από 4 δις το ELA.. αλλά το άφησε anw. και μετά κατάστρεψε αλληλογραφίες και αποδείχτηκα στοιχεία ότι όντος ήταν εις γνώση του η κακή κατάσταση και εις γνώση του ότι ο ELA χρησιμοποιείτο για bank-run.

  αφτά . ήταν και στο πόρισμα της A&M που καταχωνιάστηκε.

  και όλη αυτή η ιστορία γινόταν όταν ο Τσουρούλλης έβγαζε στις ειδήσεις τίτλο… 10+1 λόγοι γιατί πρέπει να παραμείνει ο Αθ. Ορφανίδης!!!!!

  Μου αρέσει!

 2. Βρε ΟΣΡ…

  Τα ρωσικά κεφάλαια -είμαι σίγουρος πως το γνωρίζεις -δεν είναι έναν πράμα. Έχει «υπέρ Πούτιν» και «κατά Πούτιν».

  Ξέρεις τι μου λένε κάτι φίλοι που συνεργάζονται με τους ρούσκι σε θέματα ασφάλειας;

  Τα «υπέρ» πρέπει να είχαν προειδοποίηση. Άφησαν εδώ τις εταιρείες με τα γραφεία τους αλλά έβγαλαν εγκαίρως έξω σημαντικά ποσά. Κυρίως την «εφάαν» τα «κατά».

  Οι δε «υπέρ» διευκρινίζουν: «Άμα μας πει ο Πούτιν ‘φύγετε’, τότε θα φύγουμε. Ακόμα δεν μας έχει πει κάτι τέτοιο».

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s