reality «δικαιοσύνης» number 2

Τον Ιανουάριο του 2009 ο στρατός της Σρι Λάνκα άρχισε την μεγαλύτερη στην ιστορία της χώρας στρατιωτική επιχείρηση εναντίον ολόκληρης της κοινότητας των Ταμίλ  …… σύμφωνα με εκθέσεις των Ηνωμένων Εθνών υπολογίζεται ότι μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου σφαγιάστηκαν από τον στρατό πέραν των 25 χιλιάδων ανθρώπων και ήταν έγκλειστοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης πέραν των 300 χιλιάδων ανθρώπων…

Το ότι δεν το μάθαμε ποτέ γιατί δεν το είπε η τιβι δεν έχει απολύτως καμιά σημασία……

https://osr55.wordpress.com/2009/07/28/

Ιουλίου 28, 2009…5:03 μμ

Σφαγή χιλιάδων Ταμιλ από τον στρατό της Σρι Λάνκα-”ειρηνευτές” άγγλοι-φωτό βίντεο

Τον Ιούλιο του 2009 δύο παιδιά φοιτητές της κοινότητας των Ταμίλ που διαμένουν στην Κύπρο, σε κατάσταση απελπισίας και απόγνωσης αφού δεν είχαν καθόλου νέα από τους δικούς τους προσπάθησαν να διαφύγουν  από την χώρα και να πάνε στο Παρίσι όπου υπάρχει πολύ οργανωμένη κοινότητα Ταμίλ χρησιμοποιώντας ευρωπαικό διαβατήριο άλλου προσώπου …. Το ένα το παιδί συνελλήφθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και το άλλο παιδί στο αεροδρόμιο Πάφου, μαζί του συνελήφθη ως συνεργός ένας συμπατριώτης του που απλά τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του……..

Ήταν νόμιμοι στην Κύπρο και έτσι ορίστηκε εγγύηση 1000 ευρώ ο καθένας από το δικαστήριο και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού κατέβαλαν τα λεφτά…………….  Ορίζεται 9 Νοεμβρίου 2009 στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου….. παραδέχονται τις πράξεις τους και γίνεται αγόρευση για μετριασμό της ποινής….. ο δικαστής απίστευτα επιθετικός και είρωνας αρνείται αρχικά να δεχτεί ως τεκμήρια πολύ σημαντικά έγγραφα των ηνωμένων εθνών που έδειχναν το μέγεθος της τραγωδίας που οδήγησε στην διάπραξη αυτής της πράξης όπως είναι το report του ΟΗΕ του απρίλη του 2009  http://www.unhcr.org/refworld/docid/49de0b6b2.html

UNCHR ELIGIBILITY GUIDELINES FOR ASSESING THE INTERNATIONAL PROTECTION NEEDS OF ASYLUM-SEEKERS FROM SRI LANKA

Την πολύ σημαντική και απολύτως σχετική απόφαση του ΕΔΑΔ http://cmiskp.echr.coe.int/tkp197/portal.asp?sessionId=57797506&skin=hudoc-en&action=request

Case of NA v The United Kingdom application no 25904/07 ημερομηνίας 6/8/2008 σύμφωνα με την οποία το ΕΔΑΔ ακύρωσε την απόφαση απέλασης του αιτητή που ανήκει στην κοινότητα των Ταμιλ από το αγγλικό immigration αφού αναγνώρισε τις πολύ επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν για τον ίδιο και όλη την κοινότητα του στην Σρι Λάνκα λέγοντας ότι είναι ………….. άσχετα με την υπόθεση μας!!!!!!  Εν τέλει τα δέκτηκε χωρίς να υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες………. Όπως επισης και την πολύ σημαντική απόφαση του ανωτάτου απολύτως σχετική http://www.cylaw.org/cgi-bin/open.pl?file=apofaseis/aad/meros_2/2005/2-200504-62-05.htm&qstring=nicole%20AND%20dzombo%20AND%20emeline

ημερομηνίας 25 Απριλίου 2005 Nicole Dzombo Emeline vs Αστυνομίας στην ποινική έφεση 62/2005 όπου το Ανώτατο απεφάνθη ότι ναι μεν υπάρχει αδίκημα το οποίο και τιμωρήθηκε αλλά: «Δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την παρανομία.»

τέσπα εν τέλει το δικαστήριο επέβαλε τρεις μήνες φυλάκιση στο ένα παιδί για πλαστοπροσωπία και 45 μέρες φυλακή στον άλλο που τον πήρε με το αυτοκίνητο του στο αεροδρόμιο …………  η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στο άλλο το παιδί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας δηλαδή 3 μήνες φυλάκισης λίγες μέρες μετά…….

Οι δύο ταμίλ που εξέτιαν ποινή 3 μηνών υπέβαλαν αίτημα για άσυλο ενώ ο άλλος που εξέτιε ποινή 45 μερών επειδή ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές του καθότι ήταν στο 3ο έτος και αριστούχος δεν υπέβαλε αίτημα για άσυλο γιατί στην όμορφη νήσο των γάρων οι αιτητές ασύλου δεν δικαιούνται να σπουδάζουν αλλά μόνο να δουλεύουν στα λύματα στα χωράφκια ντελίβερι και λοιπές όμορφες δουλειές

Λόγω του ότι γνώριζα τις κουτοπονηρκές του αγαπημένου μας immigration τζαι της αστυνομίας μας απεστάλη σχετική επιστολή  στις 11/12/2009 με την οποία ενημερώνονταν ότι ο φοιτητής θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του άμεσα με την αποφυλάκιση του σε λίγες μέρες

Προς

Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

Κύριοι,

Θέμα: Φοιτητής στο …………. College …………………..

από το κράτος της Σρι Λάνκα με Αρ.Διαβατηρίου ………..

Αναφέρομαι στο πιο πάνω θέμα και δια της παρούσης επιστολής μου σας ενημερώνω ότι ενεργώ εκ μέρους του ως άνω πελάτη μου.

Στον πελάτη μου κατόπιν δικής του παραδοχής επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 45 ημερών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου γιατί μετέφερε με το αυτοκίνητο του στο αεροδρόμιο Πάφου συμπατριώτη του ο οποίος χρησιμοποίησε διαβατήριου άλλου προσώπου για να μεταβεί στο Παρίσι.

Ο ως άνω πελάτης μου καθώς επίσης και ο συμπατριώτης ανήκουν στην μειονότητα των Ταμίλ η οποία όπως πιστοποιείται από τα ίδια τα Ηνωμένα Έθνη στο report Απριλίου 2009 υπό τον τίτλο UNCHR ELIGIBILITY GUIDELINES FOR ASSESING THE INTERNATIONAL PROTECTION NEEDS OF ASYLUMSEEKERS FROM SRI LANKA από τον Μάρτιο του 2009 έχουν δεχθεί συντριπτικά πλήγματα από τον στρατό της Σρι Λάνκα και έχουν φονευθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2009 πέραν των

25 χιλιάδων ανθρώπων και αυτή την στιγμή που σας γράφω περί τους 300 χιλιάδες ανθρώπους βρίσκονται φυλακισμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην χώρα.

Ο άνθρωπος που προσπάθησε να διαφύγει στο Παρίσι όπου βρίσκεται πολύ οργανωμένη κοινότητα των Ταμίλ έχει χάσει όλη του την οικογένεια και δεν έχει καθόλου επικοινωνία με κάποιον δικό του άνθρωπο έπραξε ό,τι έπραξε σε συνθήκες απόγνωσης.

Απόλυτα σχετική είναι και η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερομηνίας 25 Απριλίου 2005 Nicole Dzombo Emeline vs Αστυνομίας στην ποινική έφεση 62/2005 όπου το Ανώτατο απεφάνθη ότι ναι μεν υπάρχει αδίκημα το οποίο και τιμωρήθηκε αλλά: «Δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την παρανομία.»

Επίσης απόλυτα σχετική είναι και η απόφαση του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Case of NA v The United Kingdom application no 25904/07 ημερομηνίας 6/8/2008 σύμφωνα με την οποία το ΕΔΑΔ ακύρωσε την απόφαση απέλασης του αιτητή που ανήκει στην κοινότητα των Ταμιλ από το αγγλικό immigration αφού αναγνώρισε τις πολύ επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν για τον ίδιο και όλη την κοινότητα του στην Σρι Λάνκα.

Όλα αυτά τέθηκαν από εμένα  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια τα οποία αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να διαφύγει το έπραξε γιατί ήταν σε απόγνωση.

Ο πελάτης μου είναι αριστούχος φοιτητής στο 3 έτος σπουδών του στο ………….. College και έχει πράγματι διαπράξει ένα ποινικό αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε υπό τις ως άνω εκτέθηκαν συνθήκες και για το οποίο έχει τιμωρηθεί αναλόγως από το μόνο όργανο που μπορεί να αποφανθεί για αυτό, ήτοι τα Δικαστήρια της χώρας.

Ο πελάτης μου επιθυμεί να ασκήσει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του στην φοίτηση το οποίο προστατεύεται από την Ευρωπαική Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ως εκ τούτου ευθύς μόλις αποφυλακιστεί θα επιστρέψει στην σχολή του για να συνεχίσει τα μαθήματα του για τα οποία έχει ήδη πληρώσει τόσο στις κρατικές αρχές όσο και στο κολλέγιο το ποσό που απαιτείται.

Ο πελάτης μου ως εκ τούτου επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα ενώπιον των Δικαστηρίων του κράτους αν παρ ελπίδα αυτά παραβιαστούν.

Κατ΄εντολή

………………………………..

Δικηγόρος

Κοινοποίηση:

 • Επίτροπο Διοικήσεως
 • ……………. College

Εννοείται καμιά απάντηση……………

17 Δεκεμβρίου 2009 ημερομηνία που θα αφηνόταν ελεύθερος …οι φίλοι του περίμεναν έξω από τις φυλακές ……………………. Έτυχε να ήμουν στην Λάρνακα για άλλη υπόθεση όταν δέχτηκα τηλεφώνημα……….. τηλέφωνο…. Yes re my friend did they let ………………….. out of the prison? …. Sir we saw a police car taking ……………. Out of prison……. We don’t  know what happen….. ^%%#$##@#^^$##@@ fkkkkkkkk  οκ   re my friend……….. άρον άρον επικοινωνία με επίτροπο διοικήσεως……….. ενημέρωση για το τι γίνεται και μάλλον  πάνε να τον απελάσουν …… η λειτουργός μου λέει οκ, στείλε επιστολή έστω και χειρόγραφη στο φαξ 22………….. οκ…….. επιστολή στο χέρι και αποστολή φαξ με τα καθέκαστα……… τηλεφωνο στο immigration στις κεντρικές κλπ εν τέλει φέραν το παιδί στον αστυνομικό σταθμό φοινικούδων……… άρον άρον αναχωρώ από την δουλειά που είχα και πάω εσπευσμένα εκεί……… ένας αστυνομικός εκεί…. Ενημερώνω σε έντονο ύφος κλπ κλπ ο αστυνομικός λέει εγώ εν τζαι…. Εκτελώ εντολές κλπ κλπ και μου δείχνει διάταγμα κράτησης και απέλασης την ίδια μέρα και πάλι από τον αγαπημένο μας φίλο γενικό διευθυντή του υπουργείου εσωτερικών Λάζαρο Σαββίδη γιατί τάχα είναι παράνομος αλλοδαπός τάχα επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια και τάξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο αλ καπόνε κίτας της σρι λάνκα ένα πράμα….

https://osr55.wordpress.com/2010/08/03/

reality “δικαιοσύνης” μέρος 1ον

τέσπα βλέπω το παιδί στα κρατητήρια και τον ενημερώνω για το τι έγινε……. Το μόνο που μπορεί να γίνει για να σταματήσει αυτή η γελοία διαδικασία απέλασης είναι να υποβάλει αίτημα ασύλου………. Γράφει ιδιοχείρως το αίτημα του και εσπευσμένα μεταβαίνω στο immigration της λάρνακας…………. Εκεί ένας αστυνομικός όταν του λέω τι γίνεται λέει και πάλι «εγιώ εν τζαι» μα δεν πρέπει να γίνει δαμέ το αίτημα αφού μεινίσκει λευκωσία και λοιπές μαλακίες……. Τέσπα επιμονή φωνές διαπληκτισμοί ότι θα γίνουν καταγγελίες φωνές κακά κλπ τεσπα……. Εν τέλει μιλά με κάποιον στην Λευκωσία και δέχεται να το δεκτεί βάζει σφραγίδες κλπ αμέσως ξανά στον αστυνομικό σταθμό ………. Αντίγραφο της αίτησης με τις σφραγίδες δίδεται στην εκεί αστυνομία τζαι να μεν τολμήσουν να κάμουν γαμημένες κουτοπονηρκές πάλε ρε γμτη ράτσα μου γαμώ…… αντίγραφο δίνω και στο παιδί και περιμένω…………….  Επικοινωνία με τον διευθυντή του κολλεγίου ο οποίος πράγματι ήταν πολύ εξυπηρετικός ο άνθρωπος επανειλημμένη επικοινωνία με την υπεύθυνη του κολλεγίου ο οποίος είναι πολύ καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει τα παιδιά αφού ήταν και αυτή κάποτε στο εξωτερικό και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τον ρατσισμό που βιώνουνν… συνάντηση με τον γενικό διευθηντή Λάζαρο Σαββίδη του διευθυντή του κολλεγίου……….. ντριν ντριν τηλέφωνο……… Λάζαρος Σαββίδης στην γραμμή……. Μπλα μπλα μπλα μπλα τα ίδια ξανά μανά μπλα μπλα

όρος από κύριο Σαββίδη να αποσύρει το αίτημα ασύλου του και ότι οκ θα τον αφήσουν ελεύθερο………. Λέω όκ, αλλά όχι προτού τον αφήσουν ελεύθερο……….. δεν έχετε εμπιστοσύνη κύριε……………. ; τέσπα οκ κύριε Σαββίδη……….. αποσύρει το αίτημα και αναμένουμε………… εν τέλει τον αφήνουν ελεύθερο!!!!!!!!

Αλλοιώς θα τον απέλαυναν στην Σρι Λάνκα σε εχθρικό έδαφος που κανείς δεν ξέρει τι θα του συνέβαινε……

γαμάτη ιστορία ε;

μόνο που δεν είναι ταινία είναι η γαμημένη πραγματικότητα απλά την αγνοούν οι πάντες…………. Τζαι το θέμα δαμέ είναι το γεγονός ότι η λεγόμενη «δικαιοσύνη» είναι απλά μια φαντασιώση στα μυαλά των φιλήσυχων φιλειρηνικών …………. πολιτών …………..

αυτή είναι η δικαιοσύνη και οι νόμοι μας της σαπίλας της αυθαιρεσίας και της σταρχίδια μου νοοτροπίας

ελαφρά τη καρδία αποφάσεις που αφορούν ανθρώπινες ζωές

υστερόγραφο: τα δύο παιδιά εξέτισαν την ποινή τους και θα έπρεπε να τους αφήσουν ελεύθερους τον Φεβρουάριο 2010………… αλλά τους κρατάνε ακόμη στις κεντρικές ως παράνομους αλλοδαπούς επειδή τάχα είναι επικίνδυνοι!!!!!!! Έγινε καταγγελία στην Επίτροπο Διοικήσεως η οποία απεφάνθη ότι η λειτουργός μετανάστευσης έχει το δικαίωμα και είναι στην διακριτική της ευχέρεια να τους κρατά υπό κράτηση μέχρι να εξεταστεί το αίτημα τους

στην Κϋπρο υπάρχουν 50 ταμίλ και εξυπακούεται ότι όλοι αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουν πολιτικά προβλήματα και είναι εν δυνάμει πολιτικοί πρόσφυγες……….. στην Κύπρο υπάρχει μόνο μια λειτουργός της υπηρεσίας ασύλου που ασχολείται με τους Ταμίλ η οποία γέννησε προ λίγων μηνών και τώρα είναι με άδεια!!!!! Οπότε καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα των παιδιών

και το ερώτημα είναι για την δικαιοσύνη μας:!!!  Δηλαδή θα πρέπει να μένουν υπό κράτηση επειδή τουντο γαμημένο κράτος δεν εφρόντισε να επισπεύσεις τις διαδικασίες ώστε να αφεθούν ελεύθεροι αυτοί οι α΄νθρωποι οι οποίοι είναι άνθρωποι και όχι ζώα…………………

τέσπα θα γίνει ένα συγκεκριμένο αίτημα στο ανώτατο εντός των ημερών και θα δούμε τι θα γινει αν και χλωμό το βλέπω με τέτοια νοοτροποία…

άλλο ένα reality δικαιοσύνης

11 Σχόλια

Filed under "δικαιοσύνη", Κύπρος=Το βασίλειο της αναξιοκρατίας, Μετά την λύση...., Παγκόσμιο Σύστημα-Αλήθειες κρυμμένες, αλήθεια

11 responses to “reality «δικαιοσύνης» number 2

 1. achilleas

  εν τουντο ατιμο το κακουργο το συστημα που τα φταιει ουλλα

  Μου αρέσει!

 2. strovoliotis

  Πράγματι, πολύ δυνατές ιστορίες (αυτή και η προηγούμενη).

  Καλή δύναμη στη συνέχεια.

  Μου αρέσει!

 3. osr

  αχιλλέα εκ του ασφαλούς εκφραστή άποψης σου εύχομαι πραγματικά ή μάλλον σου βάζω κατάρες να σου τύχει ό,τι έτυχε και των παιδιών αυτών στην αγγλία που σπουδάζεις ή κάτι ανάλογο με το immigration τζαι την αστυνομία

  στροβολιώτη νασαι καλά!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Ώστε είσαι δικηγόρος!

  Έν μπορούν οι συγκεκριμένοι να φκάλουσιν βίζαν για την Γαλλίαν τζαι έπρεπεν να χρησιμοποιήσουσιν διαβατήριον που εν ήτουν δικόν τους;

  Μου αρέσει!

 5. osr

  εσύ ποιος είσαι ο μέγιστος τιμωρός του έγκληματος judge dredd;
  φιλήσυχος φιλειρηνικός πολίτης φουλωμένος και πομπαρισμένος μέχρι αηδίας με την προπαγάνδα περί δημοκρατίας δικαιοσύνης νόμων κλπ κλπ
  ο πλέον επικίνδυνος άνθρωπος που αγνοεί τα πάντα και πιστεύει ό,τι βλεπει στην τιβι

  μόνο που ξέχασαν στο σχολείο σου να σου μάθουν αυτό που είπε ο Σόλων ο αθηναίος ο μέγας νομοθέτης

  ότι ο νόμος είναι όπως τον ιστό της αράχνης, πιάνει στον ιστό της μόνο τα μικρά εντομάκια ……….ενώ τα μεγάλα ξεshiζουν τον και τον διαπερνούν

  δύο παιδιά που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά που μαθαίνουν ότι δεκάδες χιλιάδες ανθρώπου σφαγιάστηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες κρατούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης

  δεν έχουν καθόλου νέα απο τους δικούς τους ανθρώπους και το πιο πιθανό ειναι να είναι νεκροί

  στην πατρίδα τους δεν μπορούν να επιστρέψουν γιατί κινδυνεύουν θανάσιμα

  εδώ υπάρχουν μόνο 50 ταμίλ οι οποίοι εκτος που τους ρατσιστές κυπραίους το ρατσιτικό κράτος υπηρεσίες κλπ κλπ αντιμετωπίζονται εχθρικά και από τους σρι λανκέζους Σινχάλι

  το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πάνε στο Παρίσι που υπάρχει η πιο οργανωμένη κοινότητα Ταμίλ στην Ευρώπη ώστε να μπορεσουν να μάθουν κάτι για τους δικούς

  σε αντίθεση με σένα που ουδέποτε ήλθε αντιμέτωπος με οποιασδήποτε μορφής εξουσιαστικής αυθαιρείσα αυτοί οι άνθρωποι κάθε μέρα αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις και γωνρίζουν ότι
  δεν υπάρχει περίπτωση να τους εκδοθεί βιζα για παρίσι και έτσι κι αλλοιώς ακόμη και να πάνε νομότυπα αυτό θα πάρει πάρα πολύ χρόνο όσο και αν σε σοκκάρει η μη προσήλωση στο νόμο κλπ

  αυτοί οι άνθρπωοι είναι σε απόγνωση και διαπράτουν το ποινικό αδικήμα που παραδέκτηκαν και το ίδιο το ανώτατο δικαστήριο αναγνώρισε σαν μέγιστο ελαφρυτνικό

  διέπραξαν ένα αδίκημα και τιμωρήθηκαν για αυτό

  εσύ γιατί μένεις ως εδώ; μα απλά γιατί είσαι κακόπιστος ρατσιστής

  η υποτιθέμενη δικαιοσύνη είναι το υπόλοιπο της ιστορίας αλλά εσύ επέλεξες ως φιλήσυχος φιλειρηνικός ……πολιτάκος να μην ασχοληθείς με αυτά

  Μου αρέσει!

 6. achilleas

  ma ti ekama pale je valleis mou katares re OSR

  Μου αρέσει!

 7. osr

  όχι μόνο εκφράζεις εκ του ασφαλούς άποψη την οποία φυσικά και δικαιούσαι και εξέφραζα τζαι εγώ πολλά πιο πριν αντιληφθώ βιωματικά πόση σαπίλα βρωμιά τζαι δυσωδία υπάρχει σε τούντο σύστημα της τάχα δημοκρατίας δικαιοσύνης και λοιπές εύηχες μαλακιούλες αλλά τολμάς τζαι ειρωνεύσαι τζιόλας χωρίς να σέβεσαι όλα αυτά που βιώνουν συνάνθρωποι μας

  στα @@ σου ούλλοι

  οπότε σου εύχομαι να πάθεις ό,τι έπαθαν και αυτοί οι άνθρωποι να μπλέξεις με το αγγλικό imigration την αστυνομία κλπ στην αγγλία που είσαι να σε κάτσουν μέσα έτσι επειδή εμείς οι anglosaxons είμαστεν πολλά καυλάντηες τζαι αρίοι τζαι δεν πάμεν τους μαύρους τους ανατολίτες ασιάτες κωλοκυπραίους

  πέρκει εύρεις τα μίλια σου τζαι δεις πιο καθαρά τι γίνεται γυρώ σου

  κατάρες με πολύ αγάπη πάντα!

  Μου αρέσει!

 8. osr

  εκτός τζαι αν τούτον που είπες:

  » achilleas
  Αυγούστου 3, 2010 σε 10:19 μμ · Επεξεργασία

  εν τουντο ατιμο το κακουργο το συστημα που τα φταιει ουλλα»

  δεν είναι ειρωνικό αλλά είδες το φως το αληθινό και αντιλήφθηκες την αλήθεια και έτσι το εννούσες σοβαρα

  οπότε αν είδες το φως το αληθινό πάω πάσο και παίρνω πισω τις κατάρες

  Μου αρέσει!

 9. Osr

  Μιαν απλήν ερώτησην έκαμα. Μεν είσαι τόσον ευέξαπτος τζαι οξύθυμος.

  Μου αρέσει!

 10. achilleas

  οι ρε μεν τες παρεις πισω εν οντως ειρωνικα που το ειπα

  εντζαι διαφωνω με τζεινα που γραφεις συνηθως, ειδικα σε τουντο ποστ που ηταν απλως μια περιγραφη μιας καταστασης εντζαι εσιει τζαι τιποτε να εκφερω αποψη

  απλα καμνω χαζι με το στυλακι σου, που αμα καποιος διαφωνει μαζι σου σιυλλοβριζεις τον

  Μου αρέσει!

 11. osr

  κυπριακόφωνε σου εξήγησα γιατι θεωρώ ότι η ερώτηση σου δεν ήταν απλά απλή και τι υποκρύβει……

  αχιλλέα για να διαφωνεί κάποιος με κάτι πρέπει να έχει είτε τις απαραίτητες γνώσεις και το πιο σημαντικό τις εμπειρίες να αντιτάξει κάτι

  οπότε για τα τελευταία ποστ που αποτυπώνον απλά την πραγματικότητα ειδικά εσύ ένα ευτραφές κυπριόπουλο που εshει τα καλά της τζοιλιάς του thanx to dady΄s money και ουδέποτε δυσκολεύτηκε ή ήλθε σε σύγκρουση με ότιδήποτε πολύ απλά δεν έχεις να αντιτάξεις τίποτα όχι να διαφωνήσεις τζιόλας μιshiμου…

  κανέναν δεν σισυλοβρίζω απλά επειδή διαφωνεί μαζι΄μου, σιυλοβρίζω κάποιον που θεωρώ ότι είναι απλά κλανιάς συνθηματολόγος χωρίς επιχείρηματα κακόπιστος ρατσιστής φασίστας 😉

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s